32w

Bliv støtter af projektet 32w. Projektet udvikler musik, digte, alternative fortællinger og anden fiktion.

BESKRIVELSE

Jeg er ikke uddannet kunstner, musiker, forfatter eller lignende. 32w vil gerne kommunikere og stå som det gode eksempel for nærvær, spøjs poesi, samvær, kritisk tænkning og tilstedeværelse. Fysisk såvel som digitalt. Kort opsummeret er formålet at sprede skæv medmenneskelighed. Ved at støtte 32w får du ikke yderligere produkter, services eller noget. Til gengæld får du den gode fornemmelse i maven over at støtte en velmenende produktion af underholdning og – nogen ville sige - kunst. Hvordan sker det så?

PLATFORMEN

På hjemmesiden https://32w.dk samles alt materiale produceret i 32w projektet. Gennem musik, tekster og digitalt medieret materiale forsøger jeg at sprede skæv medmenneskelighed. For tiden er musikken i front, men arkivet åbner op for digtsamlinger så som ”Har Du Hørt” og ”Vigtigste Vers” det digitale værk ”Hedeheksen” samt tidligere musikprojekter ”Metervare” og ”TAFT”. Alt sammen gratis. Langsomt vil der blive tilføjet mere og mere på siden, som projektet vokser.

FORUMMET

Jeg har tilføjet et forum på siden, hvor du vil have mulighed for – selvfølgelig at komme i kontakt, foreslå forandringer og komme med forslag – samt diskuterer, hvad der er vigtigt for dig. Inden for rammerne af god opførelse.

AFSLUTNING

Først og fremmest håber jeg at du kan finde glæde ved projektet. At det flytter noget for dig. Dernæst håber jeg at du – hvis ikke monetært til 32w – giver noget tilbage til folk omkring dig. Om det er gennem kram eller komplimenter. Om det er gennem skæv medmenneskelighed.

Website: 32w.dk
Minimum 5.00 kr