ARTEM

ARTEM SKABER OG UDSTILLER KUNST, LYRIK, MUSIK, DANS, TALKS, WORKSHOPS & MEGET MERE

Bliv en del af Københavns kreative og kulturelle netværk!

ARTEM er vores hjertebarn og det er en gave til dig. Det er nemlig din nye kulturplatform. Det handler om at mødes omkring kunst, lyrik, musik, dans, talks, workshops og hvad du ellers kan finde på. Og så handler det om at have en udgivelsesplatform, hvor der er plads til os unge ubemidlede, kreative typer (læs: fattigrøve, der ikke har en onkel med et kunstgalleri). Det handler om at mødes på tværs af kunstneriske felter og interesser, og skabe og sparre med hinanden. Vi vil gerne skabe et fællesskab omkring kreativ udfoldelse, og vi synes, at du skal være en del af det.

Helt konkret hjælper ARTEM med at udgive lyrik og musik, udstille kunst, fremvise dans og scenekunst og facilitere talks og workshops om ting, som brugerne synes er spændende.

For at få ovenstående til at ske, har vi både brug for dine værker, dine gode ideer og din økonomiske støtte. Når du vælger at støtte ARTEM, bidrager du til afholdelse af workshops, koncerter, ferniseringer, danseforestillinger samt produktion og udgivelse af musik, kunst og tekstmateriale. Selv de mindste bidrag gør en forskel.

Kh Sarah, Marialuna, Sarah Emilie og alle de andre fra ARTEM

Minimum 25.00 kr