Camillos musik og fortællinger

Giv en kop kaffe og få eksklusiv adgang til mine nye og tidligere musikproduktioner samt historier fra et eventyrligt liv
Tak fordi du kigger forbi :-)
Her får du eksklusiv adgang til mange af mine sange, tidligere demoer og indspilninger. Du får ligeledes mulighed for at følge med i min musik skabelse/produktion og indblik i udviklingen fra skitse til færdigt nummer. 
Du vil også løbende få historier fra mit liv, bl.a om at vokse op i 70-80`ernes Vesterbro, opleve Thulebasens bagsider, arbejde som cirkusdreng i Finland, storme TV-Avisen, danse nøgen rundt på Rådhuspladsen, være huleboer i et Italiensk drømmeland, give den som spillemand i Roms gader, være hip reklamemand i eget bureau, sejle over Atlanten i vild storm, løbe NY marathon og om at skabe en vegansk, økologisk og bæredygtig cafe. 

Musikken du får adgang til vil udover nye indspilninger og demoer, rumme en stadigt opbyggende playliste fra mit bagkatalog der bl.a. indeholder musik fra: det mangfoldige global beat orkester "State Of Friends", egne numre fra jazz trioen "Twize as Nize", sange fra det engelsk sprogede crossover band "Revenue" og sange fra mit nuværende pop-rock-country-reggae-funky dansksprogede band "NU" der i forsommeren 2020 udgav singlen "Lykken Smiler".

På listen vil der også indfinde sig musik fra "Projekt2" hvor jeg sammen med musiker/producer René Larsen og div. gæstemusikere skaber alt fra good vibes musik til upbeat diskofunk. Jeg vil også dele ud af mine sange fra hjemmefronten, hvor jeg laver alt fra pop til crooner sange ofte komponeret på klaveret.

Og hvem er jeg så? Jeg hedder Henrik Camillo og i mine 54 gange rundt om solen har jeg bevæget mig indenfor mange fagområder, og været på en række spændende og udfordrende rejser både geografisk samt på det personlige plan. Jeg er autodidakt indenfor flere områder og oplever at mange af de forskellige faggrupper/kunstarter har et fælles sprog hvor ord som dynamik, komposition, balance, harmoni, kontrast og rum/pauser gør sig gældende, f.eks i musik, kunst, gastronomi, litteratur og poesi. 

Lige nu er jeg med til at drive Café Kosmos i Odense og bor sammen med min dejlige kæreste i en togvogn i den historiske økofristad Hesbjerg. Mine interesser er udover musik, fortællinger og mad, at leve så bæredygtig som muligt og have et stærkt fokus på at være tilstede i nuet samt at have kærligheden med i alt jeg gør.

Jeg har oprettet dette mæcenat i håb om at kunne fritsætte mere af min tid til den skabende ånd som hele tiden puster mig i nakken. Så hvis du har lyst til at støtte mig med hvad der svarer til en kop kaffe om måneden, så klik på knappen nederst med "Bliv mæcen" og bliv en af mine super dejlige søde mæcener :-)

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at støtte med et større beløb og derved frisætte endnu flere timer til at jeg kan fordybe mig i mine kreative udfoldelser;-)
Et varmt hjertelig tak for din interesse, <3 

Ønsker dig en vidunderlig smuk og dejlig dag <3 <3 <3 Henrik

P.S Mæcen er helt uden censur og reklame.


Website: deternu.dk
Minimum 25.00 kr