den2radio

Den2Radio er ikke finansieret af offentlige midler. Vi er derfor afhængige af private donationer.

Den2radio gik i luften den 1. maj 2008 og har siden produceret mere end 3000 programmer. Holdet bag den2radio er professionelle radiofolk, der har fundet sammen om at lave en kvalitetsradio, der tilbyder større mangfoldighed i det danske medielandskab.

Den2radio fungerer også som et inspirerende værksted, hvor interesserede, f.eks. studerende, kan lære at lave radio. På den måde er den2radio med til at føre en vigtig del af dansk kulturformidling videre – og ikke mindst videreudvikle den.

Den2radio får ikke offentligt tilskud, fordi vi sender på nettet. Det er hidtil gået, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har brug for likvid opbakning, til vi finder en anden økonomisk løsning.

Vi håber, at vi lever op til dine forventninger om en public service radio og at du fortsat vil sprede kendskabet til os. Du kan også høre mange af vores udsendelser på FM – 102,9 kHz kl.11-12 i hovedstadsområdet.

Den2radio er Danmarks nye videnskanal om kultur og samfund. Den2radio ønsker at nå alle aldersgrupper og segmenter, der efterspørger kvalitets radio. Den2radio bygger på den klassiske idé om public service, er uafhængig af økonomiske og politiske særinteresser og lægger vægt på at formidle temaer og informationer upartisk og sagligt.

Minimum 10.00 kr