How to Lose Face - Nice Tries

Vinyl Pre-order af albummet 'Nice Tries' (release 18.09.20)
Please e-mail howtoloseface@gmail.com for sales and shipping outside of Denmark

Nice Tries udkommer på vinyl! Og hvis du er villig til at give den en chance på det lækreste medie af dem alle, betaler du bare hvad du føler for - sådan ca. For et minimumsbeløb på bare en flad 20'er, får du dermed også mulighed for at afhente vinylen i enten Aarhus, Aalborg eller København (info om afhentningssted kommer senere). Alternativt kan vinylen sendes, hvis du skriver til howtoloseface@gmail.com. Du kan altså herefter vælge at lade betalingen fortsætte, hvis den f.eks. får plads i pladeskuffen, eller stoppe som mæcen og give den videre, hvis det ikke lige var dig.

Jeg vil jeg gerne være medvirkende til, at folk afprøver maecen.com, da det er et bud på et alternativ til tech-giganternes monopol-status, og den nærmest ubetydelige indtjening på indspillede værker som streaming har, for langt de fleste musikere - i hvert fald indenfor niche musik. Senest har Google fjernet dansk musik i DK på youtube, efter at bl.a. KODA nægtede at gå med til en reduktion på omkring 70% i musikeres aflønning, som i forvejen var nærmest ikke-eksisterende.
Samtidig vil jeg opfordre til at du sætter den på i gode venners lag og lytter og snakker lidt om musikken over en bajer eller hvad du ellers foretrækker! Det ville gøre mig pavestolt! Sådan gjorde vi før Spotify - og det ka' virkelig noget!
OBS: Fabrikken har måttet udsætte levering med godt 14 dage, grundet mange store ordrer, så vinylen er klar til afhentning start-oktober.
Minimum 20.00 kr