Kristian Bach

Følg mit liv som sangskriver, musiker og korleder og støt musik med hjerte og kant! Jeg lever af det, og sætter pris på hvert bidrag 😀❤️🙏


Kære dig.


Hvor er jeg glad for at du læser dette, for det betyder at du og jeg deler interesse for noget af det dejligste jeg kender til, nemlig musik! Til daglig gør jeg alt hvad jeg kan for at leve af det jeg elsker allermest (og det er IKKE nemt i Corona-tider!):

❤️ At skrive, indspille, udgive og optræde med min egen originale musik.

- det har jeg gjort i de sidste 7-8 år. Jeg udgav mit debutalbum 'Første Trin' i 2017 og arbejder p.t. på færdiggørelsen af mit album nr. 2. Jeg udgiver selv min musik, på mit eget label 'Liv & Sang - kun med hjertet'.

❤️ At bidrage med musik til de fester og højtider der betyder mest for mennesker.

- det har jeg gjort i snart 20 år, og jeg elsker det! At bidrage med stemning og de helt rigtige sange, der fuldender de vigtigste tidspunkter i menneskers liv, finder jeg yderst tilfredsstillende og glædeligt!

❤️ At lede og dirigere kor, hvor mennesker i alle aldersgrupper synger sammen.

- jeg leder p.t. 4 kor i KBH-området, og akkompagnerer og faciliterer derudover fællessang i div. sammenhænge, bl.a. på Suhrs Højskole og ved Grundtvigsk Forums arrangementer på Vartov.

Disse ting er det bedste jeg ved, og jeg er så glad for at DU også finder den slags meningsfuldt 😀 
Til daglig bor jeg i KBH og bruger meget af min fritid på bl.a. meditation og selvudvikling, at se på kunst og læse bøger. Jeg har ingen børn (endnu) og er for tiden ikke i et fast forhold. Jeg ser mine dejlige venner, går lange ture og funderer over livet.

Her på siden vil jeg dele alt mellem himmel og jord, både omkring mine musikalske eskapader og mit personlige liv: Billeder, sange, videoer, tanker - som jeg ikke nødvendigvis vil dele andre steder. Og Jeg vil også tilbyde mulighed for eks. at blive skrevet i døren til div. koncerter, når vi igen må spille for den onde Corona 🤪 Og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser!

Måske har vi mødt hinanden derude, i musiklivet, eller til din fest hvor jeg spillede? Eller også er du glad for kor- og vokalmusik, og har hørt et af mine kor optræde? Eller også er du simpelthen bare interesseret i at støtte op om, at der findes et ikke reklame-basseret alternativ til Facebook og Instagram, hvor man kan støtte op om original dansk musik og et selvkørende en-mands-firma som mit?

Uanset hvad, så er du SÅ velkommen her - og jeg jeg vil sætte enormt meget pris på dit bidrag, stort eller lille 😘
    Minimum 20.00 kr