Papercut Issues

Støt udviklingen af de personlige fortællinger om identitet, livets fiaskoer, succeser, normer og tabuer på print, digitalt og socialt

Papercut Issues er en magasinunivers for og af unge. Vi står for at skabe personlige fortællinger om sårbarer og hårde sider af livet. Vi fokuserer og leger med mediets egen rolle i en konstant, kunstnerisk dekonstruktion af det traditionelle magasinformat. Vi dækker de skæve og sårbarer vinkler omkring identitet og kultur og sætter fokus på den personlige fortælling.

Vi har siden 2015 udgivet syv temaudgivelser. Fiasko, Midt Imellem, Action, Drøm, Løgn, Nørd og Naturligt. For os står en temaudgivelse på to ben. Ét i den digitale univers, hvor fortællinger er fortolket ind til i et farverigt og interaktivt grafisk design, i memes, fotoserier, gifs, vidoer og podcasts. Et andet i det fysiske og sociale rum, hvor de personlige fortællinger er fortolket ind i udstillinger med interaktive installationer, prints, mad, musik og taktilitet. Vi arbejder på den måde meget med konverteringsprocesser mellem det digitale og analoge aspekt, som man ofte finder meget adskilte.

I december 2016 udgav vi bogen My Issues, der er et forsøg på at skabe en generationsportræt af ungdommen som vi ser den. Bogen er opdelt i fem kapitler, der vender begreberne Præstation, Dekonstruktion, Eksponering, Hastighed og Afmagt på hovedet og finder dobbelthederne i de mærkater man ofte sætter på ungdommen.

Papercut Issues er begyndt et nyt kapital i sommeren 2017, hvor vi lige nu er i gang med en forundersøgelse for etablering af et nyhedsplatform til unge, samt en ny værkudgivelse i 2018 under tematikkerne opløsning og samling.

Støt os med 10kr eller hvad der svarer til 5 stk cigaretter om måneden eller meget gerne mere, på vejen mod at nuancere mediebilledet og skabe visuelle fortolkninger og universer, hvor der er plads til fordybelse, nuancere og en social interaktion. I første omgang går din støtte til at dække de faste omkostninger i form af lokaleleje og webhosting samt abonnementer på webshop og readymag. Vi håber særligt, at du som i forvejen kender os har lyst til at donere et beløb. Også selvom det efterhånden er usædvanligt at tænke at journalistik koster penge.

For os er det mange bække små, der kan hjælpe os en lang vej. Tak!

Minimum 10.00 kr